Zegening

Zegening


19 mei 2019

Zegening

Langs Vlaamse velden nemen we jullie voor een tweede jaar op rij mee tijdens onze Oldtimer Zegening. Het doet ons genoegen om te zien dat de interesse groot blijft in onze evenementen en dat zorgt er voor dat wij ons elke keer weer voor de volle 100% kunnen geven.


Elk jaar gaat onze opbrengst integraal naar een goed doel. Dit jaar is het Ithaka vzw uit Oostende. Dit is een coachingcentrum voor mensen met een beperking. Het centrum werd opgericht in 1993. Ithaka is een vzw die zoekt naar ‘echt werk’, werk waarbij men in contact komt met ‘gewone’ mensen. Op die manier tracht Ithaka BUSO-studenten een plaats te bezorgen binnen de maatschappij. Dankzij uw deelname aan deze rit kunnen wij hen een duwtje in de rug geven.


Daarnaast mogen wij ook niet vergeten onze sponsors te danken. Dankzij hen kunnen wij dit elke keer weer mogelijk maken en met jullie een leuk evenement creëren. Het is door hun steun dat wij onze dagelijkse werking kunnen financieren.


Last but not least: het team. Stuk voor stuk vrijwilligers met een hart voor oldtimers en die zich graag belangloos inzetten voor het goede doel. Als je een van ons ziet, glimlach eens en je hebt onze dag gemaakt. Misschien komen onze mascottes Lowie en Diesel jullie nog uitzwaaien als we het dorp achter ons laten om de wijde Vlaamse velden te verkennen tijdens onze rit.

Stene Rijdt


We zijn een organisatie die oldtimer ritten organiseert ten voordele van goede doelenVolgend event?3de rit Stene Rijdt

11 augustus 2019


Contacteer ons:


Stenedorpstraat 2
8400 Oostende


Email:  stenerijdt@gmail.com


Phone:  +32 (477) 88 80 86


Copyright. All Rights Reserved